Nu blir det lunchbuffé på Gluggen Hemsta

Publicerad: 28/8, 2019

Från och med måndagen den 9 september så kommer det att serveras lunchbuffé på Gluggen i Hemsta, Gävle.
– Man kan säga att det är på begäran vi öppnar upp en generös lunchbuffé i vår huvudrestaurang med centralköket, berättar Johan Björklund, grundare av konceptet och restaurangansvarig. Det är flera som frågat om vi inte kan erbjuda en buffé så vi antar nu utmaningen med målsättning att erbjuda stans mest prisvärda lunchbuffé med fokus på svensk husmanskost.

Gluggen är känd för sin snabba leverans av matlådor och redan tidigare har gästerna kunna äta sina matlådor i de anrika lokalerna som tidigare hette restaurang Farfars.
– Vi arbetar nu med att skapa ännu mysigare inredning och trevligare restaurangmiljö för största möjliga trivsel. Dessutom får våra matgäster hädanefter njuta av maten med riktiga bestick och på porslin.

Förutom buffén så kommer Gluggen i Hemsta att fortsätta att sälja varma och kalla matlådor för avhämtning precis som tidigare.
– Det kommer alltid att finnas tre bufférätter att välja på, hälsar köksmästare Leif Klövstedt. Vi siktar på att erbjuda det mesta av det bästa. Plus att det kommer att bli pannkakor på torsdagar förstås!
 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK