Gävles billigaste lunchbuffé serveras på Gluggen Hemsta i Gävle.

Gävles billigaste lunchbuffé serveras på Gluggen Hemsta i Gävle.

Nypremiär - med stans billigaste lunchbuffé

Publicerad: 12/10, 2020

Måndag den 19 oktober så öppnar Gluggen i Hemsta, Gävle åter upp sin populära lunchbuffé.
– Med tanke på att vi har så rymliga lokaler och goda rutiner för att våra kunder skall känna sig trygga känns det mycket kul att återigen kunna börja servera våra uppskattade husmansrätter som buffé på plats här i Hemsta, berättar restaurangansvarige Johan Björklund.

Gluggens koncept med färdiga lådor med husmanskost har hela tiden ökat i popularitet och förutom utkörning till både företag och privatpersoner så är det allt fler som hämtar sina dagliga luncher på de fem olika Gluggarna som finns i Gävle, Valbo och Skutskär.
– Med tanke på de volymer vi nu nått så kan vi dessutom erbjuda ett fantastiskt pris på lunchbuffén i Hemsta. Gästerna kommer att kunna välja på 5 olika rätter , varav en vegetarisk, för endast 79 kronor.
Då ingår även måltidsdryck, sallad och bröd samt dessert på fredagarna. Vår ambition är hög då vi inte bara vill vara det mest prisvärda lunchalternativet i stan utan även den som serverar den godaste buffén också. Varm välkomna och smaklig måltid!

Om Gluggen:
Gluggen levererar snabbkost i både kalla och varma matlådor samt sallader och finns tidigare på fem olika Gluggar i Gävle, Valbo och Skutskär samt har utskänkning i samarbete med Rådhuskiosken i centrala Gävle.
Recepten är hämtade ur den svenska husmanskosten, det smarta är priset, hastigheten och tillgängligheten.

För mer information se http://www.gluggen.se
Telefon 026-61 55 55

Se alla nyheter »

Johan Björklund presenterar Gävles billigaste lunchbuffé som serveras på Gluggen Hemsta i Gävle.

Johan Björklund presenterar Gävles billigaste lunchbuffé som serveras på Gluggen Hemsta i Gävle.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK